Sannhetsrytter, æresdoktor og rebell. Intervju med Jan Raa i Gry Hammers podcast

Vår styreformann Jan Raa er stadig på farten og deler av sin brede kunnskap og erfaring fra et langt liv som vitenskapsmann. Denne gangen er han gjest i podcasten til Gry Hammer, som i tillegg til å være en kjent og kjær blogger og internettpersonlighet, også er forfatter og matentusiast med spesiell interesse for et bærekraftig liv – for mennesker, dyr, natur og jorda som helhet.

Dette legger føringer for et interessant intervju, der Jan Raa under tittelen «Sannhetsrytter, æresdoktor og rebell» kommer inn på en lang rekke temaer som han er opptatt av som vitenskapsmann. Han forteller om mikrobene som våre venner og beskyttere, om mettet og umettet fett, betaglukaner, jordstoffer og mye annet. Og han tar seg god tid til å forklare hvordan vi er avhengig av de økologiske mekanismene i tarmen for å holde oss friske. Og som senior vitenskapsmann sjenerer han seg heller ikke for å komme med friske fraspark som forklarer hvordan han av og til beskrives som sannhetsrytter og rebell. Selv dem som tror at de har hørt det meste før, vil nok enda en gang la seg fascinere når Jan Raa øser av sin kunnskap.

Sett av en time og tre kvarter i godstolen for å høre gullkorn fra æresdoktorens munn. Du finner Gry Hammers podcast på flere plattformer, som Spotify, Apple og Amazon Music. Der vil man også finne en rabattkode som kan brukes ved kjøp av EcoGard og EderaGard i vår nettbutikk her.