Intervju med Jan Raa på Antijantepodden

Vår styreformann Jan Raa har vært gjest i Antijantepodden, en podcast drevet fra Panama av engasjerte nordmenn under mottoet “Når alle tenker likt, er det ingen som tenker”. Og da hadde podcasten funnet riktig gjest, for i intervjuet var Jan Raa innom en lang rekke saker som engasjerer ham som vitenskapsmann, og som han også skriver mye om på sin egen blogg her.

Vi tror ikke vi tar munnen for full når vi sier at det som engasjerer ham mest for tiden er hvor viktig det er for oss mennesker å være i kontakt med naturen, spesielt med jord. Denne kontakten er blitt borte i våre moderne, hygieniske samfunn, noe som går på helsen løs. Med utgangspunkt i sin oppvekst på et småbruk på Vestlandet og et langt liv som vitenskapsmann har Jan Raa mye å fortelle, spesielt for alle som er interessert i tarmhelse og hva som er viktig for å holde seg friske.

For å sette fokus på det som kan være mest aktuelt for våre kunder har vi lagd et redigert utdrag fra intervjuet, som i sin helhet var på over to timer. Utdraget finner du her.

God fornøyelse!